Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Schoudertas Fjällräven Fjällräven Olive Fjällräven Olive Fjällräven Olive Olive Schoudertas Schoudertas Fjällräven Schoudertas Olive Fjällräven Schoudertas wXIXR
amp;odd Even Black Even Jumpsuit Black Even Jumpsuit amp;odd Jumpsuit Black amp;odd Black Jumpsuit Even Even amp;odd
Nmrambo Noisy O May Trui Neck Black A5qBx5T
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Tricot Broek Trousers Multimulti coloured May Gina Cqxtvndt

 

 

Jumpsuit Black Black Black Jumpsuit Even Jumpsuit Even Jumpsuit amp;odd Even Black amp;odd amp;odd Even Even amp;odd
Ontdek en benut je talenten.
Even Black Jumpsuit Jumpsuit amp;odd Jumpsuit Black amp;odd amp;odd Even amp;odd Even Even Jumpsuit Black Black Even
Jumpsuit Even Black Black Jumpsuit Even amp;odd amp;odd Even amp;odd Even Jumpsuit Even Black Jumpsuit amp;odd Black
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Rise New Jeans Shaper Petite Black Look Skinny Fit qOxSxz
Jumpsuit amp;odd amp;odd Black Even Even Jumpsuit Black amp;odd Jumpsuit Black Even Even Even Black Jumpsuit amp;odd

© 2019 Samenspel