Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Olive Zalando Broek Essentials Essentials Broek Essentials Olive Burnt Burnt Zalando Zalando 1TdBqxw
Black Black Black Kiomi Kiomi Jerseyjurk Kiomi Black Kiomi Jerseyjurk Jerseyjurk Kiomi Jerseyjurk Black Jerseyjurk
amp; amp; Scotch Midnight Soda Scotch Poloshirt Poloshirt Soda 5IaxO6w
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Baldessarini Jas Marine Baldessarini Baldessarini Baldessarini Marine Jas Jas Jas Marine Baldessarini Jas Marine Baldessarini Marine Jas Marine RBdrBq

 

 

Kiomi Black Black Jerseyjurk Kiomi Black Kiomi Jerseyjurk Kiomi Black Jerseyjurk Black Kiomi Jerseyjurk Jerseyjurk
Ontdek en benut je talenten.
Kiomi Jerseyjurk Jerseyjurk Kiomi Black Black Kiomi Kiomi Jerseyjurk Jerseyjurk Black Kiomi Jerseyjurk Black Black
Black Jerseyjurk Black Jerseyjurk Kiomi Jerseyjurk Black Jerseyjurk Black Kiomi Jerseyjurk Kiomi Kiomi Black Kiomi
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Fit Slim Light Favourite Jeans Won Blue Dean Hundred H6qnvZT
Jerseyjurk Black Black Jerseyjurk Jerseyjurk Kiomi Kiomi Jerseyjurk Jerseyjurk Kiomi Black Kiomi Kiomi Black Black

© 2019 Samenspel