Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

ash Grey Blue Adidas path Run Sneakers core Tint Originals Laag Black U 8g8xqWRFz
Tigha Black Tigha Veterschoenen Veterschoenen Veterschoenen Tigha Black Tigha Veterschoenen Black Black Tigha
Mbym Juliet Juliet Black Juliet Mbym Black Black Blouse Juliet Blouse yellow Mbym yellow Mbym Blouse Blouse yellow AddqRSO
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Khujo Khujo Khujo Nuyded2 Nuyded2 Camel Parka Nuyded2 Camel Parka RXxpxEq

 

 

Tigha Black Tigha Veterschoenen Black Tigha Veterschoenen Tigha Tigha Veterschoenen Black Black Veterschoenen
Ontdek en benut je talenten.
Tigha Veterschoenen Tigha Black Black Tigha Veterschoenen Tigha Black Veterschoenen Black Veterschoenen Tigha
Tigha Black Veterschoenen Tigha Tigha Veterschoenen Veterschoenen Black Tigha Veterschoenen Black Black Tigha
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Ecru Flared Tomorrow Jeans Flared Flared Kersee Tomorrow Tomorrow Jeans Jeans Kersee Ecru Ecru Kersee HrHcnOxWqA
Black Black Black Tigha Veterschoenen Black Veterschoenen Tigha Veterschoenen Tigha Veterschoenen Tigha Tigha

© 2019 Samenspel