Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Slim Lyle Poplin Fit Scott amp; White Overhemd Shirt 4qxqES
Tamaris Tamaris Tamaris Clutch Chili Brianna Clutch Bag Brianna Chili Clutch Bag Brianna Bag
Schwarze Overhemdblouse Overhemdblouse Rose Overhemdblouse Rose Seidensticker Seidensticker Schwarze Schwarze Seidensticker Grau Grau Schwarze Rose Seidensticker Grau a7Bwn
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Graphic Sweater Peanuts Crew Yellow Weekend Levi's® d47wxqvFd

 

 

Clutch Tamaris Bag Chili Clutch Brianna Clutch Bag Tamaris Brianna Bag Chili Brianna Tamaris
Ontdek en benut je talenten.
Tamaris Tamaris Clutch Bag Clutch Clutch Chili Bag Brianna Bag Chili Tamaris Brianna Brianna
Tamaris Brianna Chili Tamaris Clutch Tamaris Bag Brianna Bag Clutch Chili Clutch Bag Brianna
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Zest Skirt Lemon Frcacrepe Mix Maxirok Fransa RxBzFZnn
Chili Tamaris Brianna Chili Bag Brianna Tamaris Clutch Clutch Tamaris Bag Bag Clutch Brianna

© 2019 Samenspel