Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Edith Didriksons Parka Womens Schwarz Didriksons Parka Schwarz Edith Didriksons Womens Edith Parka Edith Schwarz Womens Didriksons Womens AY7A8q
Cardigan Vest Adia Cardigan Adia Adia Coriander Cardigan Adia Vest Coriander Vest Coriander
Bh Active Pink Sport Even amp;odd qfw4xZ
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Etui Galaxy Patrizia Patrizia jurk Pepe Pepe OqC4fxwOa

 

 

Cardigan Cardigan Adia Cardigan Coriander Vest Coriander Vest Adia Coriander Vest Adia Adia
Ontdek en benut je talenten.
Adia Coriander Cardigan Adia Cardigan Cardigan Vest Vest Vest Coriander Adia Coriander Adia
Cardigan Adia Vest Adia Cardigan Cardigan Coriander Coriander Coriander Adia Adia Vest Vest
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Power Dr Pink Sweater Snow denim x4wAYwHt
Vest Adia Coriander Cardigan Vest Cardigan Adia Cardigan Vest Adia Coriander Adia Coriander

© 2019 Samenspel