50 jarig jubileum

sri 1Bestaat uw bedrijf binnenkort 50 jaar. Dan is het tijd om de loper uit te rollen. Tijd voor een onvergetelijk feest voor het bereiken van deze mijlmaal.

Wat te zeggen om deze feestelijke gelegenheid te vieren met een bedrijfsuitje.  Verwen uw medewerkers en organiseer samen met ons een jubileumuitstap naar een uitdagende en inspirerende buitenlandse bestemming. Samen beleven is dubbel genieten.

Of uw jubileum koppelen aan een onvergetelijk feest voor uw beste relaties en klanten op een binnenlandse of buitenlandse locatie. Om iedereen te laten zien en beleven hoe trots u bent dat u deze mijlpaal heeft mogen bereiken met uw bedrijf. U geeft aldus de juiste aandacht aan uw relaties zonder wie dit nooit mogelijk was geweest.

Omdat deze uitstap samen beleven een basis is voor een nieuwe mijlpaal in de toekomst!

Plaats hier uw ( aan ) vraag: 


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.